Rovmider mod spindemider, Rovmider

Spinderovmiden (Phytoseiulus persimilis) som Effektivt Bekæmpelsesmiddel mod Væksthusspindemider. 500 stk rovmider mod spindemider i agurker og andre drivhusplanter.
Spinderovmiden, er en meget effektiv naturlig fjende af den almindelige væksthusspindemide. Disse små rovmider, der er 0,5 mm lange og rød-orange, leveres i flasker med enten 500 eller 2000 stykker, fordelt i et granulat (vermiculite). De kan anvendes både reaktivt, når et angreb er blevet opdaget, og forebyggende i kulturer, der har oplevet årlige angreb.

Rovmiderne bruges primært i sommermånederne, men kan også anvendes under beskyttede forhold, så længe nattemperaturen er frostfri og dagtemperaturen når mindst 16-17 ºC i nogle timer. Vær opmærksom på, at i vintermånederne skal man sikre, at spindemiderne ikke er skiftet til deres rød-orange vinterform, da rovmiderne ikke angriber disse dvalehunner.
Brugsanvisning

Udsæt rovmiderne så hurtigt som muligt efter modtagelsen.
For kvalitetskontrol, lad flasken med 500 stk. stå ved stuetemperatur med bunden opad i 10-15 minutter før udsætning og kontroller, at der kravler rovmider rundt på indersiden. For flasker med 2000 stk., lad dem stå med låget opad i 10-15 minutter i drivhuset og kontroller, at der er rovmider i låget, når det skrues af.
Åbn flasken med rovmider ved de angrebne planter.
Hold flasken vandret og drej den forsigtigt for at fordele rovmiderne jævnt i granulatet. Drys små portioner på oversiden af bladene, og hold dem eventuelt vandret et øjeblik, så rovmiderne kan sprede sig til planten. Hæng også flasken og låget på planten for at sikre, at alle rovmider kommer ud.
Rovmiderne er også meget effektive udendørs på afgrøder som jordbær og hindbær.

Overvågning af Bekæmpelsen

Undersøg bladene hver tredje dag ved forsigtigt at vende dem og kigge på undersiden med en lup. Hvis der findes røde rovmider, hvor der er spindemider, vil rovmiderne typisk bekæmpe spindemiderne inden for 2-3 uger. Rovmider trives bedst i høj luftfugtighed. I varme eller tørre omgivelser kan de hjælpes ved at overbruse planterne i løbet af dagen.

Når rovmiderne har spist alle spindemiderne og der ikke er mere føde til rådighed, vil de forsvinde af sig selv.

Varenr #: 16
235,00DKK

235,00DKK

Please select product options before adding to cart

Varen er tilføjet indkøvskurven

Loading