Mellus-snyltehvepse (Encarsia formosa) til Bekæmpelse af Hvide Fluer ca 10 m2

Encarsia formosa, også kendt som mellus-snyltehvepse, er små insekter på knap 1 mm, der er særdeles effektive til at bekæmpe mellus (hvide fluer). Produktet leveres med kort, hver indeholdende ca. 100 pupper. Der kan vælges mellem to varianter: 500 eller 1000 pupper.
Brugsanvisning

Mellus-snyltehvepsene leveres som sorte pupper, der er limet på karton.
Åbn posen med kortene nær de angrebne planter for at undgå beskadigelse af pupperne.
Hæng kortene op på planterne, helst i skygge.

Det er vigtigt, at temperaturen er over 18°C ved anvendelse.
Overvågning af Bekæmpelsen

Inden for den første uge efter udbringning vil snyltehvepsene klække ved at gnave sig ud gennem et lille hul i puppen. De tomme sorte puppehylstre vil forblive på kortet. De udklækkede snyltehvepse flyver derefter ud for at finde og parasitere mellus-larver. Når de finder passende larver, lægger de deres æg i dem, og efter cirka 14 dage bliver de inficerede larver sorte og dør. Nye snyltehvepse vil derefter klække fra disse sorte pupper. Efterhånden som ugerne går, bør der ses flere sorte pupper på planterne, hvilket indikerer en vellykket bekæmpelse.
Yderligere Bekæmpelsesforanstaltninger

Mellus-snyltehvepsene angriber kun mellus-larver i de sidste stadier af deres udvikling og dræber ikke de voksne hvide fluer. Voksne mellus kan leve op til 4 uger og fortsætte med at lægge æg, selvom snyltehvepsene er aktive. Det kan derfor være fordelagtigt at behandle med insektsæbe, før snyltehvepsene sættes ud. Under bekæmpelsen kan man også sprøjte let med insektsæbe på plantetoppe for at reducere antallet af voksne mellus, eller støvsuge dem væk.

Det anbefales at supplere bekæmpelsen med giftfrie fangplader og Swirskii-rovmider.

Varenr #: 33146
235,00DKK

235,00DKK

Please select product options before adding to cart

Varen er tilføjet indkøvskurven

Loading