valleSpiselige blomster Mange forskellige blomster kan spises, men de pynter mest. De fleste er milde i smagen, og kan nemt bruges i salat og som dekoration på kager. Normalt er det kronblade der bruges som pynt eller som spiselig pynt. Du kan bruge hele blomsten men også pille bladene af. Kornblomst fås i mange farver, både rød og hvidkløver er både kønne og spiselige. Blomsterkarse/tallerkensmækker skal du ikke spise for meget af. Morgenfrue er gul/orange i farven, og pynter på enhver kage, ellers til at farve brøddej eller smør. Her vores forslag til hvilke der passer til som pynt på en kage eller i salaten, kan købes enkeltvis eller i blanding. Tagetes, Blå Hør, Boghvede, Morgenfrue, Gul Okseøje, Cikorie, Purløg, Natviol, Bibernelle, Rød Kløver, Nigella, Kornblomst, Løgkarse, Tallerkensmækker.
Loading Opdaterer kurv…

Lavendel, hidcote blue.

Pris lige nu: 30,00DKK

Mere information

Beklager, udsolgt!

Loading Opdaterer kurv…
Loading Opdaterer kurv…
Loading Opdaterer kurv…
Vis produkt
Loading Opdaterer kurv…
Loading Opdaterer kurv…

Beklager, udsolgt!

Loading Opdaterer kurv…

End of content

No more pages to load