Mange forskellige blomster kan spises, men de pynter mest. De fleste er milde i smagen, og kan nemt bruges i salat og som dekoration på kager. Normalt er det kronblade der bruges som pynt eller som spiselig pynt. Du kan bruge hele blomsten men også pille bladene af. Kornblomst fås i mange farver, både rød og hvidkløver er både kønne og spiselige. Blomsterkarse/tallerkensmækker skal du ikke spise for meget af. Morgenfrue er gul/orange i farven, og pynter på enhver kage, ellers til at farve brøddej eller smør. Her vores forslag til hvilke der passer til som pynt på en kage eller i salaten, kan købes enkeltvis eller i blanding. Tagetes, Blå Hør, Boghvede, Morgenfrue, Gul Okseøje, Cikorie, Purløg, Natviol, Bibernelle, Rød Kløver, Nigella, Kornblomst, Løgkarse, Tallerkensmækker.

Hjulkrone blå. Fin i salat og pynt spiselige blomster QUICKVIEW

Hjulkrone blå. Fin i salat og pynt spiselige blomster

Vælg en produkt variant før du tilføjer til indkøbskurv

 

Varen er tilføjet indkøbskurven

 
Sortkommen, Nigella sativa QUICKVIEW

Sortkommen, Nigella sativa

Vælg en produkt variant før du tilføjer til indkøbskurv

 

Varen er tilføjet indkøbskurven

 
Spiselige blomsterblanding, 14 slags. QUICKVIEW

Spiselige blomsterblanding, 14 slags.


Vælg en produkt variant før du tilføjer til indkøbskurv

 

Varen er tilføjet indkøbskurven

 
Tusindfryd, Daisy Pomponette Mixed QUICKVIEW

Tusindfryd, Daisy Pomponette Mixed

Vælg en produkt variant før du tilføjer til indkøbskurv

 

Varen er tilføjet indkøbskurven

 

Slut på kategoriens indhold. Klik og gå tilbage til toppen af siden.