Stikløg, til sætning af spiseløg. I madlavning er løg en af ​​de vigtigste grøntsagsplanter. At dyrke dine egne løg er meget simpelt, du stikker et hul i jorden, så dyrker du et løg fra en lille plante og du kan grave den op 60-70 dage senere. Det skal dog holdes rent for ukrudt, og de skal have plads nok til at vokse sig store.

Du skal sætte løg i foråret, og senere på sommeren optagning af løg, hvorefter tørring af løg og efterfølgende opbevaring af løg.

Løg som du dyrker fra stikløg er størrelsen vigtig, du dyrker størst spiseløg med små stikløg.  Skalotteløg vokser i klumper. Løg fra stikløg (små løg solgt til plantning) skaber en mere eksplosiv vækst, fordi det er deres andet år af vækst, og andet år er tid for dem at blomstre. Men dette gælder kun hvis de ikke har fået frost, stikløg der får meget kulde sætter frø og duer ikke som spiseløg.

Bemærk: Stikløg kan købes fra tidlig forår og indtil Sct. hans. Vi levere fra midten af marts og frem forudsat det kan sendes frostfrit (dag og nat). Hvis du skal have frø eller kartofler tidligere, så skal du lave to ordre.