6 måneders gødningstabs, frigiver gødning hele sommeren.

Langtidsvirkende gødning som giver planten de næringsstoffer den har brug for når den skal vokse sig større. Du  behøver ikke gøde med noget andet end denne, så har din plante nok hen over sommeren. Hver tabs vejer cirka 6-8 gram, og det opløses i vand.

Hvor længe de virker og frigiver gødning afhænger lidt af temperaturen, ved 20 grader holder den i 6 måneder, hvis der er koldere holder den 7 måneder og ved 27 grader holder de kun i 4 måneder.

Skal du gøde småtræer, frugttræer, buske og stauder over hele sommeren, så tænk på 6 måneders gødningstabs, de indeholder NPK 14-8-11 + micronærringsstoffer som Mg og andre. De graves en smule ned i jorden tæt på planten, så opløses det langsomt når det regner. Du skal bruge mere en end ved lidt større planter, fx. skal et frugttræ med en vis størrelse have 3 om året. Ideelt til krukker altankasser med sommerblomster og andre planter der kræver gødning.

Giver du dine planter næring vil de vokse sig fra mange sygdomme, og få flere blomster, større frugt om have en mere kraftig vækst i det hele taget. Planteskoler giver dem helt sikkert gødning, for at de skal så så pæne som muligt når de er til salg.